Over ons

SRG voor optimaal en duurzaam schoonmaakonderhoud

SRG specialistische reiniging is al 20 jaar professioneel specialist op het gebied van schoonmaak in Groningen en omgeving. SRG heeft de kennis, middelen en vakmensen om uw dagelijks- of incidenteel schoonmaakonderhoud tot in de puntjes te verzorgen. Op duurzame wijze. SRG specialistische reiniging heeft de ervaring om met zo milieuvriendelijke middelen de beste resultaten te behalen.

Meer informatie?

Wij begrijpen hoe belangrijk een goede schoonmaak voor u is. Meer weten over de mogelijkheden om ons in de regio Groningen, Friesland en Drenthe in te schakelen? We vertellen u graag vrijblijvend meer over onze diensten en de talloze reinigingsopties die wij aanbieden.

SRG specialistische reiniging Groningen werkt voor bedrijven, particulieren, gemeenten, stichtingen, verenigingen van eigenaren, ziekenhuizen, winkels en scholen. En niet onbelangrijk, SRG werkt met scherpe tarieven.

Op schoonmaakbedrijf SRG kunt u rekenen

Bij SRG specialistische reiniging hebt u een vast aanspreekpunt. Altijd korte lijnen. U kunt rekenen op een nauwgezette afhandeling van de werkzaamheden waarbij veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Wij komen graag bij u langs om een en ander nader toe te lichten.